Popis naših partnera

× centar-delnice

Planinarski Dom Skrad

Bistro Lipe

Hotel Breza

Hotel Risnjak

Planinarski dom Petehovac

Planinarski dom Pahulja

Popovićev Mlin

Plodovi gorja

Pilana Vodenica

Pansion Bijela Ruža

Bistro Tron

Lovački dom Delnice
Team building

Adrenalin Park Kupjak

Team building

Adrenalin Park Kupjak

Team building
Kombinacija programa, igara, druženja kojima se želi postići povećanje produktivnosti, učinkovitosti i uspješnosti tvrtke kroz timski rad, razmišljanje, motivaciju i kreativnost u rješavanju problematike u nepoznatoj situaciji. Omogućava opušteniju komunikaciju zaposlenika, bolje međusobno upoznavanje kao preduvjet za što bolje uspješno poslovanje i sve to kroz krajnje zadovoljstvo.

Paket usluga kombiniramo prema korisnikovim željama.

Za cjeloviti program preporuka je:

1. Zip line – podiže razinu adrenalina, ukazuje na odvažnost, spremnost ka nečem novom i nepoznatom

2. paintball – omogućava samoorganiziranje strategije tima kroz igru i međusobnu komunikaciju u toku igre. Spremnost na pružanje pomoći, zaštite, ali isto tako i pružanje podrške za obranu svojeg tima i preuzimanje inicijative

3. Ljudski stolni nogomet – timska igra brzine i spretnosti te brzog donošenja odluka

4. Streličarstvo – razvoj usredotočenosti, koncentracije, upornosti, mirnog duha za postizanje krajnjeg cilja, pogađanja u centar mete

5. Viseći mostovi-bridging – savladavanje prepreka

6. Roštilj, piće, dobra pjesma i uživanje u druženju u prirodi.
Momačke i djevojačke večeri
Došao je i taj posljednji dan kada još možete pokazati svoju ludost, nespremnost te pokušaj da se sakrijete… Ali uzalud jer već ste dobili nekoliko metaka i morate se predati. E, tako je to u životu, drugi puta ćete pametnije! :) Proslavite posljednje sate svoje “slobode”, dođite sa društvom i prijateljima koje niste dugo vidjeli ili kumom koji je sve to i priredio, a da niste niti znali. Ali ubrzo ćete znati da vam je baš to trebalo. Ludo istrčavanje na “juriš”, metak dva koji ste prešutjeli i onaj treći koji vam je obojao kacigu da ne vidite izići iz terena. Sve vas to čini spremnijim za novu životnu stranicu u koju ćete ući sa osmijehom na licu i sjećanjem na nezaboravno provedeni dan. Igru koncipiramo prema željama korisnika, stoga za informaciju nazovite! Nagrađujemo mladoženju i kuma! Uz sve ovo sugerirati ćemo vam najbolji smještaj ili neki zanimljiv izlet!
Rođendani
ZA ODRASLE
Proslavite rođendan sa svojim prijateljima, obitelji na jedan drugačiji način. Uz aktivnosti u prirodi bez ograničenja boravka. Aktivnosti i tempo provoda koncipiramo prema željama korisnika. Dan koji rezervirate samo je Vaš i nema ograničenja boravka. Možete igrati, malo odmarati, roštiljati pa opet igrati… Dan koji ćete proslaviti u našem parku ostati će zauvijek u Vašem sjećanju. Opuštena atmosfera, adrenalina taman koliko treba, ugodno i opušteno druženje sa timom parka, često i pjesma. Slavljenike uvijek ugodno iznadimo i nagradimo!
ZA DJECU
veselo druženje uz niz aktivnosti: splatmaster (paintball za djecu, 7+ godina), ljudski stolni nogomet, gađanje u metu, zorbing, bočanje, badminton, pikado… Za ugodno popunjeni dan potrebno je izabrati barem tri aktivnosti te se prethodno konzultirati sa voditeljem parka.
 
 
 
 

Novo u ponudi
 
Dojmovi gostiju
Tony, Sandra thanks a lot for helping me overcome fear of heights after 25 years; you can’t imagine how much that means to me. I recommend Zip line to everybody!

Ana, Samobor 2013
Zip line is crazy and even after fifth ride, I would go again :)

Matija, Split 2014
 
Dojmovi gostiju
Tony, Sandra thanks a lot for helping me overcome fear of heights after 25 years; you can’t imagine how much that means to me. I recommend Zip line to everybody!

Ana, Samobor 2013
Kontakt
mobile
+385 (0)91 569 2979
location
KUPJAK 72
51313 KUPJAK
GORSKI KOTAR
HRVATSKA (CROATIA)
mobile
+385 (0)91 569 2979
location
KUPJAK 72
51313 KUPJAK
GORSKI KOTAR
HRVATSKA (CROATIA)